Sewa Kereta Mini bus 17 Seats Murah di Bali

Piagam Isuzu Elf 17 Tempat Duduk di Bali

Sewa Mini Bus 17 tempat duduk Bali digunakan dalam perjalanan keluarga besar atau alasan perjalanan perniagaan di mana beberapa organisasi, individu perlu pergi untuk lawatan selama beberapa hari.

Perjalanan Perjalanan dapat dilakukan dengan sangat mudah jika anda menetap dengan kenderaan yang betul yang diperlukan semasa dalam perjalanan. Sekiranya anda ingin pergi dengan perhimpunan 15 individu anda pada ketika itu untuk menghargai masa ini, maka Penyewaan Bas Bali 17 tempat duduk di Bali dari balibushire.com adalah penyelesaiannya

Sewa Kereta Mini Bus 17 seats di Bali
Sewa Kereta Mini bus 12 Seats di Bali

KERETA ISUZU ELF LONG 17 SEATS

Sewa bas Mini Isuzu Elf dengan 17 tempat duduk sebagai Bas Inklusif Mini sesuai untuk Keluarga Besar atau kumpulan semasa percutian atau Perjalanan di Bali. Isuzu Elf sahaja Sewa atau Sewa dengan Pemandu Reka bentuk Bas Mini Inklusif ini menjadikannya cukup bergaya terutama ketika anda Perjalanan untuk Bercuti bersama kumpulan anda di Bali.

Kami ada Sewa Tempat duduk Isuzu ELF 17 dengan harga IDR 900.000 untuk satu hari termasuk Petrol dan Pemandu. Kami menggunakan Isuzu ELF dengan penghawa dingin penuh. Bas Isuzu Elf atau mini memudahkan maksimum 17 orang.

Special Harga Sewa Kereta Isuzu ELF 17 Seats:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 5 Jam
Extra hour
MYR
MYR 350
MYR 290
MYR 35
IDR
IDR 900.000
IDR 750.000
IDR 90.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Tahun 2015 up
 • Kereta Air-conditioning
 • Bilik besar dan sesuai untuk orang tinggi
 • Pemandu boleh berbahasa Inggeris
 • Kapasiti maksimum: 17 tempat duduk.
 • Bertolak atas Permintaan
 • Penggunaan maksimum Tempoh 10 jam
 • Air Mineral mengikut Permintaan
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami teruja untuk memimpin dan menunjukkan kepada anda cara berkunjung, jadi kami juga akan mempamerkan tempat-tempat yang unik seperti tarian Bali, adat istiadat Bali, Panorama Bali dan memberikan Buah Buatan Tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh merancang lawatan atau pelancongan untuk dikunjungi.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top