Sewa Kereta Suzuki APV | Sewa Kereta Minivan Murah Bali

Sewa Kereta Murah di Bali

Sewa kereta Keluarga Suzuki Apv 7 Seats

Sewa Suzuki APV 7 Seats, jenis kereta keluarga ini telah menjadi pilihan utama bandar paling besar di Indonesia, kerana selamat dalam penggunaan bahan bakar. Jenis kereta keluarga Suzuki APV berkapasiti 7 penumpang, disokong dengan reka bentuk enjin 1.500 cc dalaman yang minimalis menjadikan kabin lebih besar daripada ruang Toyota Avanza. 

Suzuki APV dengan 7 tempat duduk adalah sebuah kereta mewah oleh pembuat kenderaan Jepun sejak tahun 2005. Suzuki APV dapat menampung Kapasiti maksimum 7 orang, kabin dirancang untuk pengangkutan pelancong. Semua tempat duduk dengan sandaran kepala dan penyesuaian dapat menjadikan perjalanan anda di Bali tidak dapat dilupakan.

Semua kerusi dengan sandaran kepala dan boleh pelarasan membuat perjalanan anda nyaman dan untuk pengangkutan semasa di Bali sama ada bagi hotel pemindahan, Acara Perkahwinan atau pelancongan di sekitar Bali. Kereta telah siap dengan penghawa dingin, Pemandu Kuasa dan audio visual.

Sewa Kereta Minivan Suzuki APV Bali
Interior Kereta APv Minivan 7 Seats Bali

KERETA SUZUKI APV 7 SEATS

Suspensi lembut, senang dikemudi yang menjadikan Suzuki APV sebagai salah satu kereta sewa utama yang dicari orang semasa lawatan keluarga. Penyewaan bas Bali menawarkan Suzuki APV dengan harga sewa kenderaan kos rendah.

Dari sudut pandangan enjin, Suzuki APV menggunakan enjin 1.6 liter, enjin 4 silinder, Power 68kW @ 5750rpm, ia lebih banyak bahan bakar yang selamat daripada kereta bandar lain di jalan raya. Walaupun enjinnya besar, kenderaan boleh menguruskan penumpang yang penuh muatan untuk digunakan di jalan raya. Juga menawarkan ruang dalaman yang luas yang dapat memuatkan 7 orang penumpang. Ia juga menyediakan ruang yang luas untuk bagasi.

Special Harga Sewa Kereta APV 7 Seats:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 5 Jam
Extra hour
MYR
MYR 210
MYR 115
MYR 20
IDR
IDR 550.000
IDR 300.000
IDR 50.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Tahun 2015 up
 • Air-conditioning
 • Harga sewa kereta dhitung perhari maksimum 10 jam, dengan bayaran overtime sejam (kelebihan masa pada 1 jam) sebanyak 10% x harga sewa.
 • Harga sewa kereta di atas sudah termasuk BBM, dan perkhidmatan driver.
 • Driver speak english
 • Capasity max: 7 seats.
 • Depature on Request
 • 10 hours Duration
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami amat gembira untuk memimpin dan menunjukkan tengok anda melawat supaya juga akan menunjukkan tempat-tempat yang masih unik seperti tarian Bali, Bali kastam, Panorama Bali dan menyampaikan Buah tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh reka bentuk pelancongan atau pelancongan yang akan melawat.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top