Sewa Kereta Toyota Innova | Sewa Kereta Murah di Bali

Sewa Toyota Innova Murah di Bali

Sewa kereta Keluarga Toyota Innova

Berkenaan dengan kereta atau van, Toyota adalah salah satu syarikat terbaik yang boleh anda tempah untuk lawatan jauh. Sekiranya anda ingin melancong di Bali Indonesia dan outstation dengan kenderaan Toyota mewah, maka Bali Trip mempunyai yang terbaik untuk anda. Kami memastikan bahawa impian anda untuk lawatan yang sempurna dengan keluarga / rakan / orang tersayang menjadi kenyataan dengan perkhidmatan sewa Toyota yang terbaik dan mewah.

Toyota Innova dengan 7 tempat duduk adalah sebuah kereta mewah oleh pembuat kenderaan Jepun. Toyota Innova dapat menampung Kapasiti maksimal 7 orang, kabin dirancang untuk pengangkutan pelancong. Semua tempat duduk dengan sandaran kepala dan penyesuaian dapat menjadikan perjalanan anda di Bali tidak dapat dilupakan.

Penyewaan Bas di Bali dengan senang hati menyediakan Kereta yang selesa untuk keperluan pengangkutan suite semasa di Bali sama ada untuk penyewaan kenderaan sendiri atau Piagam di sekitar Bali. Kereta 7 tempat duduk buatan Jepun ini dilengkapi dengan keadaan udara, Power Steering dan audio visual.

Sewa Kereta Toyota Innova Murah di Bali
Sewa Kereta Toyota Innova Murah di Bali

KERETA TOYOTA INNOVA 7 TEMPAT DUDUK

Suspensi lembut, senang dikemudi yang menjadikan Toyota Innova sebagai salah satu kereta sewa utama yang dicari orang semasa lawatan keluarga. Penyewaan bas Bali menawarkan Toyota Innova dengan harga sewa kenderaan kos rendah.

Dari sudut pandangan enjin, Toyota Inova menggunakan enjin 16V, Double Overhead Camshaft (DOHC), 136/5600, ia lebih menjimatkan bahan api yang ada di mana-mana kereta bandar lain di jalan raya. Walaupun enjinnya besar, kenderaan boleh menguruskan penumpang yang penuh muatan untuk digunakan di jalan raya. Juga menawarkan ruang dalaman yang luas yang dapat memuatkan 7 orang penumpang. Ia juga menyediakan ruang yang luas untuk bagasi.

Special Harga Sewa Kereta Toyota Innova:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 12 Jam
Extra hour
MYR
MYR 225
MYR 300
MYR 25
IDR
IDR 550.000
IDR 750.000
IDR 60.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Innova Tahun 2017 up
 • Sesuai untuk 7 orang
 • Sistem AC dan stereo
 • Pemandu kuasa
 • Persembahan hebat
 • Pemanduan yang selesa
 • Alami pemandu Bali
 • Depature on Request
 • 10 hours Duration
 • Harga sewa kereta dhitung perhari maksimum 10 jam, dengan bayaran overtime sejam (kelebihan masa pada 1 jam) sebanyak 10% x harga sewa.
 • Harga sewa kereta di atas sudah termasuk BBM, dan perkhidmatan driver.
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami amat gembira untuk memimpin dan menunjukkan tengok anda melawat supaya juga akan menunjukkan tempat-tempat yang masih unik seperti tarian Bali, Bali kastam, Panorama Bali dan menyampaikan Buah tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh reka bentuk pelancongan atau pelancongan yang akan melawat.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top