Sewa Bus 25 Seats Murah di Bali

Sewa Bas 25 Tempat Duduk di Bali

Kami menyewa tempat duduk Bas 25 di Bali adalah salah satu organisasi terbaik di Bali yang menawarkan perkhidmatan Penyewaan Bas terbaik untuk senyuman pelanggan kami. Kami menawarkan Penyewaan Bas 25 tempat duduk dari Bali ke Outstation Tour untuk perjalanan percutian keluarga. Ini selesa untuk 25 orang dan lebih baik lagi untuk keselamatan ruang bagasi anda di bahagian belakang

Kami juga memberikan dengan penyaman udara penuh sesuai dengan keperluan pelanggan 25 Penyewaan Bas Mewah Tempat Duduk untuk kemudahan menjemput dan menurunkan lapangan terbang, Pernikahan, Makan Malam Luar Biasa, Perjalanan Siang dan perjalanan ke Jawa.

Interior Sewa Bas 25 tempat duduk
Sewa Bas 25 Tempat Duduk di Bali

SEWA BAS 25 TEMPAT DUDUK

Sewa Bas 25 Kerusi untuk Lawatan satu hari Lebih kurang 10 jam di Bali. Anda boleh memilih atau membuat jadual perjalanan anda sendiri dan kami boleh membawa jadual perjalanan anda dan kami juga merancang jadual perjalanan anda.

Kami dengan senang hati menerangkan dan menunjukkan keindahan Bali dan budayanya. Kami menunjukkan kepada anda kehidupan nyata Bali, orang Bali yang ramah, seni bina tradisional Bali, pemandangan panorama Bali, pantai, kuil, berselancar, belanja kos rendah, dan banyak lagi. Anda juga boleh merancang lawatan anda sendiri.

Special Harga Sewa Kereta Bus 25 Seats:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 5 Jam
Extra hour
MYR
MYR 560
MYR 365
MYR 58
IDR
IDR 1.450.000
IDR 950.000
IDR 150.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Tahun 2010 up·
 • Bas dengan keadaan Udara·
 • Petrol Bas·
 • Bilik besar dan sesuai untuk orang tinggi·
 • Pemandu Pengalaman·
 • Kapasiti maksimum: 25 tempat duduk.·
 • Bertolak atas Permintaan·
 • Tempoh 10 jam·
 • Air Mineral atas Permintaan·
 • Pemandu Pelancong bercakap: Bahasa Inggeris, Jerman, Jepun, Cina atas Permintaan
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami teruja untuk memimpin dan menunjukkan kepada anda cara berkunjung, jadi kami juga akan mempamerkan tempat-tempat yang unik seperti tarian Bali, adat istiadat Bali, Panorama Bali dan memberikan Buah Buatan Tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh merancang lawatan atau pelancongan untuk dikunjungi.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top