Sewa Kereta Mini Bus Elf 12 Seats | Sewa Kereta ELF Bali

Sewa Kereta Mini Bus 12 Seats di Bali

Sewa Kereta Mini Bus Elf 12 Seats

Sewa Mini Bus Isuzu Elf 12 tempat duduk Jepun yang dibuat dalam bas Mini telah dilengkapi dengan penyaman udara, audio visual dan Karaoke. Isuzu ELF Short 12 Seater mempunyai kabin yang lebih besar daripada Kia Pregio 10 Seats.  

Isuzu ELF kami yang dibuat oleh Isuzu dapat menampung Kapasitas maksimum 12 orang, kabin dirancang untuk pengangkutan pelancong. Semua tempat duduk dengan sandaran kepala dan penyesuaian dapat menjadikan perjalanan anda di Bali tidak dapat dilupakan.

Penyewaan Bas Bali dengan senang hati menyediakan minibus yang selesa untuk keperluan pengangkutan suite di Bali sama ada untuk pemindahan hotel, Majlis Perkahwinan, Mesyuarat atau lawatan di sekitar Bali. Minibus atau Isuzu Elf 12 tempat duduk buatan Jepun ini dilengkapi dengan penyaman udara, Power Steering dan audio visual.

Sewa Kereta ELF 12 Seats di Bali
Sewa Kereta Isuzu ELF 12 Seats di Bali

KERETA ISUZU ELF 12 SEATS

Kami menyewa dengan jam atau sewa sehari, di mana selama satu jam dengan harga IDR 150.000 menggunakan minimum empat jam, dan jika satu hari IDR 800.000 selama 10 jam. Isuzu Elf dengan kemudahan maksimum tempat duduk 12 orang dengan bilik luas dan luas dengan perjalanan penggantungan yang selesa disertai dengan penyaman udara yang sangat sejuk dan termasuk pemandu Bali yang ramah.

Special Harga Sewa Kereta Isuzu ELF 12 Seats:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 5 Jam
Extra hour
MYR
MYR 308
MYR 250
MYR 30
IDR
IDR 800.000
IDR 650.000
IDR 80.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Tahun 2015 up
 • Kereta Air-conditioning
 • Bilik besar dan sesuai untuk orang tinggi
 • Pemandu boleh berbahasa Inggeris
 • Kapasiti maksimum: 12 tempat duduk.
 • Bertolak atas Permintaan
 • Penggunaan maksimum Tempoh 10 jam
 • Air Mineral mengikut Permintaan
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami amat gembira untuk memimpin dan menunjukkan tengok anda melawat supaya juga akan menunjukkan tempat-tempat yang masih unik seperti tarian Bali, Bali kastam, Panorama Bali dan menyampaikan Buah tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh reka bentuk pelancongan atau pelancongan yang akan melawat.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top