Sewa Kereta Kia Pregio 10 Seater di Bali

Sewa Kereta Kia Pregio 10 Seats

Sewa Kereta Kia Pregio 10 tempat duduk buatan Korea dalam bas mini telah dilengkapi dengan penyaman udara, audio visual dan Power steering. Kia Pregio mempunyai kabin yang lebih besar daripada Minivan Suzuki APV 7 Seats. 

Kia Pregio Minivan dengan 10 tempat duduk adalah MPV mewah yang dihasilkan oleh pembuat kereta Korea sejak tahun 2005. Kia Pregio dapat menampung Kapasiti maksimum 10 orang, kabin dirancang untuk pengangkutan pelancong. Semua tempat duduk dengan sandaran kepala dan penyesuaian dapat menjadikan perjalanan anda di Bali tidak dapat dilupakan.

Penyewaan Bas Bali dengan senang hati menyediakan minibus yang selesa untuk keperluan pengangkutan suite di Bali sama ada untuk pemindahan hotel, Majlis Perkahwinan, Mesyuarat atau lawatan di sekitar Bali. Minibus atau Kia Pregio 10 tempat duduk buatan Korea ini dilengkapi dengan penyaman udara, Power Steering dan audio visual.

Interior Sewa Kia Pregio 10 Seater
Sewa Kereta Kia Pregio 10 Seats di Bali

KIA PREGIO 10 SEATS

Kami menyewa dengan jam atau satu hari sewa, di mana selama satu jam dengan harga IDR 150.000 menggunakan minimum empat jam, dan jika satu hari IDR 750.000 Selama 10 jam. Kia Pregio dengan kemudahan maksimum tempat duduk 10 orang dengan bilik yang luas dan luas dengan perjalanan penggantungan yang selesa disertai dengan penyaman udara yang sangat sejuk dan termasuk pemandu Bali yang ramah.

Special Harga Sewa Kereta Kia Pregio 10 Seats:

Valid until 30 April 2022
Jenis penggunaan
Piagam 10 Jam
Piagam 5 Jam
Extra hour
MYR
MYR 270
MYR 210
MYR 27
IDR
IDR 700.000
IDR 550.000
IDR 70.000

Harga Termasuk:

 • Kereta Tahun 2005 up
 • Kereta Air-conditioning
 • Bilik besar dan sesuai untuk orang tinggi
 • Pemandu boleh berbahasa Inggeris
 • Kapasiti maksimum: 10 tempat duduk.
 • Bertolak atas Permintaan
 • Penggunaan maksimum Tempoh 10 jam
 • Air Mineral mengikut Permintaan
 • Harga sewa kereta di atas tidak berlaku untuk laluan Candi Dasa (Karangasem), Lovina (Singaraja), dan Negara (Jembrana).
 • Harga sewa kereta diatas berlaku sampai dengan Valid until 30 April 2022

Kami amat gembira untuk memimpin dan menunjukkan tengok anda melawat supaya juga akan menunjukkan tempat-tempat yang masih unik seperti tarian Bali, Bali kastam, Panorama Bali dan menyampaikan Buah tangan Bali yang sangat murah. Dan anda boleh reka bentuk pelancongan atau pelancongan yang akan melawat.

Jangan buang masa anda …

Panggil 24hours hot line (WhatsApp) at: +(62) 81-2397-7705
E-mail: info @ balibushire.com. Untuk maklumat lanjut. Anda juga boleh menghubungi kami melalui Skye untuk membincangkan keperluan perjalanan dan rancangan anda.

PRIVACY POLICY :
Your reservation is absolutely secure, all personal data is encrypted and will be processed in a secure way through secure email. We take the privacy of your personal data very seriously. Your personal information will only be used to process your booking.  Choose one of our service  Example: Mini bus 12 seats; or Big Bus 45 seats, etc  First date of service  Number of participant: xx Adult, xx Child, xx Infant

  Your Information:


  Details of your hotel and address (in Bali)

  Scroll to Top
  Scroll to Top